Ge respons om webbplatsen Yrkeshogskolestudier.fi

Yrkeshögskolornas gemensamma webbplats yrkeshogskolestudier.fi lanserades i början av maj. Webbplatsen är avsedd för dem som är intresserade av yrkeshögskolestudier, studiehandledare och alla aktörer som ger vägledning om ansökan till högskolor. På webbplatsen hittar man information om studerandeantagning till yrkeshögskolornas finsk- och svenskspråkiga utbildningar som leder till yrkeshögskoleexamen. På webbplatsen kan man också bekanta sig med innehållet i yrkeshögskolestudierna.

Vi samlar in respons om webbplatsen under hösten 2019 för att kunna vidareutveckla den till att ännu bättre tillgodose olika målgruppers behov.

Ge respons om webbplatsen Yrkeshogskolestudier.fi senast 15.11.2019.

Länk till responsformuläret (på finska)

Valikko